Båtpleie

Båtpleie

Vi kan bistå med det aller meste når det kommer til pleie av båten din.

Innvendig og utvendig vask
Vi utfører vask med med gode og skånsomme kjemikaler innvendig. Vi tilbyr også damprens innvendig. I tillegg renser vi puter, tepper, og tekstiler.

Ozonrens
Har du den berømte «båtlukten»? Denne lukten kommer ofte etter noen år med diesel/oljesøl, toalett/septik , matrester og innestengt luft osv. Dette kan vi ordne med luftrenseren vår Ozon Generator. Denne maskinen fjerner lukt ved å ødelegge molekyler, bakterier og sporer som forårsaker mugg og lukt. Ta kontakt for mer info!

Polering og gelcoat rens
Her tilbyr vi alt fra en enkel polering til refreshing av gelcoaten med våtsliping, til 3-stegs polering. Her er det mulighet for å få en båt som ser slitt ut til å bli «som ny».

Keramisk coating.
Ved å legge keramisk coating vil båten din skinne og skitt vil ha det vanskeligere for å feste seg; På samme måte vil det bli enklere for deg å vedlikeholde båten din. Ta kontakt for tilbud.

Gelcoat-skader
Vi tilbyr også reparasjoner av gelcoat skader. Send oss gjerne noen bilder av skadene eller ta kontakt, så vil vi ta en befaring og gi deg et godt tilbud.

Teak behandling
Vi tilbyr å fornye teaken din med rens, lysning, sliping, nye nater, olje eller lakk med noen av markedets beste produkter, alt etter behov og hvordan du vil ha teaken din. Ta kontakt for tilbud eller anbefalinger.

Båtløft
Vi løfter båter opptil 50 fot for kunder som ønsker å stoffe eller vaske båten sin selv, eller av andre grunner trenger å få båten sin løftet.

AW-11086102139