Tjenester

Båtservice – Båtpleie – Båtopplag – Salg av utstyr – Kommisjonssalg

Din båtmekaniker 24/7

Båtservice

Vi utfører service, feilsøking og reparasjoner på de aller fleste utenbordsmotorer som Yamaha, Evinrude, Mercury, Suzuki og Tohatsu osv.

Vi tilbyr også service, feilsøking og reparasjoner på de aller fleste innenbords-motorer som Volvo Penta, Mercury, Perkins, Yanmar og Ford osv.

Skulle du ha behov for reparasjon eller montering av nytt utstyr som thrustere, ankervinsj, navigasjonsutstyr, autopilot, toalett, septik-system, vvs-system, kjøleskap, batteri og resten av el-systemet så ordner vi dette. Og ikke minst, så kan vi skaffe utstyr/deler du trenger til gunstige og konkurransedyktige priser.

Vi feilsøker og tar service på de fleste dieselvarmere.

Mange glemmer å sjekke tilstanden på skrog-gjennomføringene sine; Ta kontakt med oss hvis du ønsker en sjekk.

Vi har også å mulig for å hente og/eller frakte båter langs sjøveien eller på land.

Båtpleie

Vi kan bistå med det aller meste når det kommer til pleie av båten din.

Innvendig og utvendig vask
Vi utfører vask med med gode og skånsomme kjemikaler innvendig. Vi tilbyr også damprens innvendig. I tillegg renser vi puter, tepper, og tekstiler.

Ozonrens
Har du den berømte «båtlukten»? Denne lukten kommer ofte etter noen år med diesel/oljesøl, toalett/septik , matrester og innestengt luft osv. Dette kan vi ordne med luftrenseren vår Ozon Generator. Denne maskinen fjerner lukt ved å ødelegge molekyler, bakterier og sporer som forårsaker mugg og lukt. Ta kontakt for mer info!

Polering og gelcoat rens
Her tilbyr vi alt fra en enkel polering til refreshing av gelcoaten med våtsliping, til 3-stegs polering. Her er det mulighet for å få en båt som ser slitt ut til å bli «som ny».

Keramisk coating.
Ved å legge keramisk coating vil båten din skinne og skitt vil ha det vanskeligere for å feste seg; På samme måte vil det bli enklere for deg å vedlikeholde båten din. Ta kontakt for tilbud.

Gelcoat-skader
Vi tilbyr også reparasjoner av gelcoat skader. Send oss gjerne noen bilder av skadene eller ta kontakt, så vil vi ta en befaring og gi deg et godt tilbud.

Teak behandling.
Vi tilbyr å fornye teaken din med rens, lysning, sliping, nye nater, olje eller lakk osv med noen av markedest beste produkter alt etter behov og hvordan du vil ha teaken din. Det er ikke mye som er penere på en båt en godt vedlikehold Teak. Ta kontakt for tilbud eller anbefalinger.

Båtopplag

Vi tilbyr både utendørs og innendørs båtopplag.

Vi kan hente båten din på hele østlandet; Enklere blir det ikke.

Hos oss så kan du få full pakke: Hvor deilig og enkelt er det ikke at båten blir hentet på bryggeplassen din etter sesong, hvor vi klargjør den før den blir levert tilbake til for ny sesong. Etter at båten har fått en full spabehandling hos oss er den klar for en ny herlig sommer.

Vi har mange pakkeløsninger og garantert en som passer deg.

Vi tilbyr å vinter konservere, utføre service, krympeplast osv. der båten ligger om du ikke ønsker opplag hos oss.

Vi kan krympeplaste hele båten din eller deler av den alt ettersom du ønsker.

Salg av utstyr og deler

Etter lang tid har vi opparbeidet oss et stort forhandler-nettverk. Dette gjør at vi har mulighet til å tilby dere vår ekspertise på å finne deler dere trenger, til gode priser.

Send oss en henvendelse om du skulle trenge utstyr eller deler, så kommer vi gjerne med tilbud.

Vi kan hente frem det meste av utstyr og deler fra: Sleipner, Raymarine, Garmin, Victron, Simrad, Lewmar, Quick, Side-power, Ultra Marine, Sunbeam, Båtsystem, Hellamarine, Lenko, Zipwake, Eberspächer, Webasto, Jabsco, Plastimo, Trudesign Dometic, Isotherm, vitrifigo og mye mer.

Ta kontakt om det skulle være noe du ser etter.

Kommisjonssalg av båt

Mange vegrer seg til jobben med å selge båten sin. Prosessen med å ta gode bilder, gå over båten, skrive en god og skrive en nøyaktig annonse er tidskrevende, i tillegg til å svare på henvendelser og ha visning på båten. Dette kan vi nå hjelpe dere med.

Vi har derfor flere løsninger: Noen ønsker å sette bort hele prosessen, mens noen vil gjøre en del av det selv.

Vi tilbyr:

  • Hente båten
  • Klargjøre med det den måtte trenge (rens, polering osv. om behovet er der)
  • Profesjonell bildetagning (utrolig hvor mye bilder kan gjøre for ett rask salg og ikke minst god salgspris)
  • Annonsering og visninger (båten kan enten ligge på vår flotte brygge i Fredrikstad eller på deres faste plass)
  • Kontrakt signering.

Dere velger om dere ønsker at vi tar oss av hele prosessen eller om dere ønsker å gjøre deler selv. Vi skreddersyr en pakke som passer deres behov.

Har du kjøpt eller solgt en båt, så tilbyr vi også å hente/frakte båter sjøveien eller på land.

AW-11086102139